Om oss Vastervik

Välkommen till Småländska Eltjänst Västervik - Din pålitliga partner inom el!

Välkommen till Småländska Eltjänst; en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor som arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi har en gemensam svarstjänst och kundtjänst för att ge dig en smidig och effektiv service. Läs mer om oss och våra tjänster här på vår hemsida - vi ser fram emot att arbeta med dig!

Vilka är vi?

Småländska Eltjänst är en sammanslutning av självständiga elektriker från hela Småland. Genom att förena våra krafter och expertis under samma paraply, kan vi tillsammans erbjuda en service som är både bredare och mer effektiv än vad en enskild elektriker skulle kunna prestera.

Vår gemensamma plattform möjliggör inte bara för oss att dela på kostnader, men även att skapa en central bokningspunkt för kunder i hela Småland som söker kvalificerade och certifierade elektriker. Med den gemensamma kraften bakom oss kan vi erbjuda utökade telefontider, en ständigt bemannad chat på hemsidan, och en mängd andra tjänster som enskilda elektriker inte kan hantera på egen hand.

Varför välja oss? Vår styrka ligger inte bara i antalet, utan även i den djupa kunskap och expertis som varje medlem av vårt team tillför. Vi är alltid redo att ta oss an alla typer av elektriska utmaningar, och genom vårt samarbete kan vi alltid säkerställa att rätt person med rätt kompetens skickas till rätt uppdrag.

Vi är engagerade i att hålla oss ständigt uppdaterade med den senaste teknologin och utrustningen inom vårt fält. Vår högsta prioritet är att leverera tjänster av högsta kvalitet, samtidigt som vi ser till att våra kunder alltid känner sig trygga och nöjda med vårt arbete.

Är du på jakt efter en pålitlig och erfaren elektriker i Småland? Tveka inte att kontakta Småländska Eltjänst. Vi ser fram emot att göra ditt elektriska arbete smidigt och effektivt.

Kontakta oss för att boka din tid

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 0470-322 305 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.